Anecdota

Laughter is the Best Medicine

53 thoughts on “Dag van een Havenmeester – Sluipschutters (S4A5)

  1. ik heb liever dat jullie iets langer nadenken en tijd nemen voor het maken voor filmpjes dan deze rotzooi. HOU WEL VAN JULLIE

  2. Sommige mensen die aangeven dat ze dit een slechte video vinden, sluipschutters spreekt meerdere soorten mensen aan omdat het verschillend soort humor bevat. De humor is niet altijd in het eerste opslag te zien. Gewoon de manier hoe ze bepaalde types na spelen is goud. Ik lach bijvoorbeeld om het feit hoe hij na elke zin kucht en 1x op die plank slaat met die scheve bek met 2 spijkers in z'n mond en z'n domme antwoorden…

  3. Ik snap hier de humor niet van… Heel veel van het nieuwe seizoen vind ik niet grappig. Alsof ze heel snel maar wat scenes hebben verzonnen 🤔

  4. Ik voorspel dat hij op zijn duim gaat slaan, ik kijk nu de rest van de video en te kijken of ik het goed had.

    Edit: ik had het een soort van goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *