Anecdota

Laughter is the Best Medicine

21 thoughts on “Duma Aktuál 1. | Comedy Club 2018 | Dumaszínház

 1. Megértették vajon a kedves nézők hogy tapsolva röhögve zabálva a saját életük szétrablásán , az országuk tönkretételén szórakoznak..? És fizetnek érte..

 2. Óriási veszteséget produkált tavaly a Magyar RTL. Egészen pontosan 3,8 milliárd mínuszban zárták a 2018-as évet az M-RTL Zrt.-nél, holott egy évvel korábban még 1,2 milliárd nyereséget jelentettek. Ennek hátterében több ok is állhat, a legnyilvánvalóbb az, hogy 2018-ban sorra buktak meg az RTL-es műsorok.

 3. 🤣🤣🤣🤣 Ezt buktad Péter,én szóban is így beszélek nyilatkozok,nem csak írásban!Szar ügy mi?Sebaj,nem tetszik ne olvasd! 😋😋

 4. nagyon jó
  aktuális témákat elemeztek feszegettek
  remélem hogy lesz ilyen még a jövőben 🤘🏼

 5. 4 perc kellet a fiúknak, hogy az alkoholizmusunkon nevettessenek. Ez a műsor már kész, vagy előbemutató? Szerinetm nevetőgép megy végig. Igénytelen szar magyar 'humor' a legaljából.
  Minden "poén" előre kiszámítható, mennyi ész kell ehhez? Ja, tudom nézetttség!
  Nézzetek antal imrét a 80'asokból szeszélyes évszakok, meg ubroka, tetszeni fog! Az kell nektek, jól seggebasznak, aztán még a pofátokba is röhögnek!

 6. Hol vannak a poénok? Bárkit opda lehetne ültetni ugyan ilyen magasztosan meg tudna hajolni és kb ugyan ezeket a "poénokat" elmondaná…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *