Anecdota

Laughter is the Best Medicine

PAMER BOJO | PURI RATNA – CENDOL DAWET


Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku, nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku
[][] CENDOL DAWET [][] CENDOL DAWET SEGER
Cendol – Cendol , Dawet – Dawet CENDOL – CENDOL . DAWET – DAWET
CENDOL – CENDOL . DAWET – DAWET CENDOL DAWET SEGER 500an GAK PAKEK KETAN 1 2 3 4 [][][] 5 6 7 8 TAK GINTAK – GINTAK … TAK GINTAK – GINTAK
TAK GINTAK – GINTAK … TAK GINTAK – GINTAK Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar neng ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku, nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku
[][] CENDOL DAWET [][] CENDOL DAWET SEGER
Cendol – Cendol , Dawet – Dawet CENDOL – CENDOL . DAWET – DAWET
CENDOL – CENDOL . DAWET – DAWET CENDOL DAWET SEGER 500an GAK PAKEK KETAN 1 2 3 4 [][][] 5 6 7 8 TAK GINTAK – GINTAK … TAK GINTAK – GINTAK
TAK GINTAK – GINTAK … TAK GINTAK – GINTAK Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar neng ngarepku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar neng ngarepku

100 thoughts on “PAMER BOJO | PURI RATNA – CENDOL DAWET

  1. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mbak pur

  2. Wuasyeeexx,,cendol dawet seger..500 an..g pakai ketan..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ddi pingn maem es dawet..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  3. Teles Kebhes Netes Elloh Cendhol Dawettt…
    Cendhol Dawet Segher…
    500an gak pake ketan…
    Tak Gintak Gintak Tak Gintak Gintak
    Hok a Hok e… ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ

  4. Jngan kasih kendor mbak.Puri Jooosss terus jngan ksih kendor ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  5. Koyo ngene rasane wong nandang kangen
    Rino wengi atiku rasane peteng
    Tansah kelingan kepingin nyawang
    Sedelo wae uwis emoh tenan

    Cidro janji tegane kowe ngapusi
    Nganti seprene suwene aku ngenteni
    Nangis batinku, nggrantes uripku
    Teles kebes netes eluh neng dadaku

    Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
    Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
    Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

    Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
    Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
    Pamer bojo anyar neng ngarepku

    Cidro janji tegane kowe ngapusi
    Nganti seprene suwene aku ngenteni
    Nangis batinku, nggrantes uripku
    Teles kebes netes eluh neng dadaku

    Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
    Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
    Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
    Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

    Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
    Pamer bojo anyar neng ngarepku
    Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
    Pamer bojo anyar neng ngarepku

  6. Senggak ane cendol dawet mpomo diganti. . Pelii kontool pelii. . Kontool kontool peliii. . . Pelii peliii kontool. . Segeeer. . Gag pakeee jemboot. .luweej siip omm

  7. Nangis batinku
    Nggrantes uripku
    Teles kebes netes eluh CENDOL DAWET. lak yo kari nadahi gelas gek di dol. ๐Ÿค”

  8. Sinden hebat yaa duduk terus gak kesemutan kakinya, msh bisaa goyang2 ..luar biasa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *