Anecdota

Laughter is the Best Medicine

14 thoughts on “Qumili – Binaki interviste "Qeni" Humor 2006

 1. Edhe Zoti thote musliman e shkij nuk ban me pas pa u adaptuar dhe pagezuar ne familje si femije te vertet te nje nene dhe ashtu edhe shen Pali ka than.

  Hapni veshet dhe syte.

  Mateu 7:6 Mos ua jepni qenve gjënë e shenjtëruar as mos i qitni para derrave margaritarët tuaj që, pasi t’i shkelin, të mos kthehen kundër jush e t’ju shqyejnë.”

  Ketu te gjith duhet te kene nje nene SIONIN dhe ajo eshte nene e lire qe na bashkohemi nepermes babes Jezu KRISHT sipas premtimit.

  Mateu 15

  25 Por ajo u afrua, u përkul thellë në nderim para tij e tha:
  “Më ndihmo, o Zot!”
  26 Jezusi iu përgjigj:
  “Nuk është mirë të marrësh bukën e fëmijëve e t’ua japësh këlyshëve të qenve.”
  27 “Po, o Zot ‑ shtoi ajo ‑ se edhe këlyshët hanë dromcat që bien nga tryeza e zotërinjve të tyre.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *