Anecdota

Laughter is the Best Medicine

30 thoughts on “QUMILI (humor)

  1. E paskan gjet dhe tipin Besa, tamam llaskuq,prakut,etj. ska ven e tok pa njers te till plaçkaxhi mashtrus ju pelqen kur gjejn.

  2. ekom nji daj si ky baloshi kur vjen na gjen ne tavolin tuj hanger hajde daj hungju jo jo shtash sa hongra po mase koki ton spoju loe vetun i qin rropt tepsin ta han pa prek haaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *