Anecdota

Laughter is the Best Medicine

Svart Humor: Finnerant


Hei mitt navn er Karl Manne Martin Håkansson. I dag skal vi snakke litt om aggresjon. Absolutt. Men man må beherske seg. Når du behersker din aggresjon du kan bruke den konstruktivt. Du kan ikke gå å banke folk og sånna. På gatene og sånna. Jeg gjorde det et par ganger i mitt liv. …og sånna. Med katastofala konsekvenser. Men jeg har blitt straffet utrolig mye på grunn av min penn. Min penn er farlig. Dumhet. Fy faen dere skulle bare visst hvor mye jeg vet om dette samfunnet etter nesten 40 år. Sånna og…skål! NAV? Kyss meg i rævva!

27 thoughts on “Svart Humor: Finnerant

  1. NRK, vær forsiktige. Aass er ikke et utelukkende alkoholfritt ølmerke, og logoen står plassert rett mot oss. Glasset er ikke fullt så her er det en kobling til at finnen har drukket fra glasset. Tenk så mange alkoholikere dette skaper… (dette var et snilt sleivspark og en albue i skulderen)

  2. Han minner meg om en lærer jeg hadde på ungdomsskolen, som het Mervi. Hu var halvt finsk og hel nordlending (ja, hu var 150%). Hu hadde hadde verken filter på kjeften eller siggen, bra dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *