Anecdota

Laughter is the Best Medicine

Svart Humor: Jævla svarting


Eh, det jeg lurer på: Føler du at det er mye rasisme ute og går? Nei, ikke noe mer enn vanlig egentlig. Rasisme er det jo bestandig, så… Jamen hør da! Jævla svarting! Kan du stå på riktig sted? Også film han! Oi, jeg beklager. Han kommer rett fra bananbåten skjønner du. Okay… Det var nå voldsomt da. Kraftig rasismeuttalelse da. Nei, det er bare konstruktiv kritikk. Er det det ja. Ja, jeg filmer. Ja, du filmer han, ikke sant? Ja, bror, hvem ellers? Han kommer rett med bananbåten vettu. Ikke sant. Jamen hallo! Han er kvotert inn så…vi er nødt til å ha en sånn hottentott på laget. Jeg mener at disse er veldig bra…jeg er i hvert fall ikke rasist. Du kan den derre sangen hottentotten dududu kommer rett med bananbåten? Du har hørt den, ikke sant? Du synes ikke dette blir litt drøyt da? Når du skal intervjue meg om rasisme også står du og rakker ned på kameramannen din? Jo, men dette kommer ikke med på tape, for vi kutter der. Også kommer bare det at jeg er kjempehyggelig. Så vi prøver igjen. Er du klar? Ja, heisann! Det jeg lurer på er: Er det mye rasisme i Norg….faen den telefonen din! Hør a, hvem er…? Jeg vet ikke, kanskje det er viktig. Kan noen ta den eller? Nei, du skal ikke ta den, bare putt den i lomma. Er det hjemlandet som ringer, eller hva? Jeg tror det. Du skal bare stå der! Jeg står her, ser du ikke jeg står heller eller? Ja, men ikke prat for mye, du er kameramann. Han er utlending skjønner du. Nei, det går ikke an. Jeg synes han gjør en strålende jobb jeg. Tusen takk. Da har du ikke sett i etterarbeid, for å si det sånn. Nei, det er ikke så veldig hyggelig da, og si svarting og sånt til han. Ja, men han er jo…han er jo svarting. Ja…forsåget. Du ser jo ikke så jævla arisk ut du heller da. Jeg er norsk. Jeg er født og oppvokst her jeg. Jeg kan Lillebjørn Nilsen-sanger og hele pakka jeg. Vet du hvem Halvdan Sivertsen er? Jeg har hørt om han. Henrik Ibsen! Ja, jeg vet hvem det er. Hvem er det da? Det er en dikter fra Norge. Han har langt skjegg. Sånn som Mullah Krekar. Nå ble jeg imponert. Men du, du, nå kommer du litt for nærme her. Beklager, han er helt ny skjønner du. Du avbryter midt i filminga mi jo bror. Jamen okay…vil du heller ta intervju? Om du tror du er så mye bedre? Jeg er ti ganger bedre enn deg. Jeg heter Konan til mellomnavn. Okay, still spørsmål da. Jeg heter Wasim. Har du sett rasisme før her ute? Om jeg har hørt om det? Nei, har du setta på den? Hva mener du med setta på den? Nå må du snakke ordentlig norsk. Nei, men han liker å rakke ned på folk som snakker litt dårligere enn han. Han har vært i norge littegrann, han tror han er norsk. Hva synes du om det? Ja, men det hadde vært bedre om det ikke var sånne som han her. De lager bare problemer for oss andre. Jeg elsker Norge, og jeg er kjempeglad i deg også. Vi bare tuller, det er TV, det er TV.

31 thoughts on “Svart Humor: Jævla svarting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *