Anecdota

Laughter is the Best Medicine

Svart Humor. Kriminell Dugnad


Unnskyld? Har du bare muligheten til å hjelpe meg med den sofaen inn der sånn eller? Det er bare fem meter. Vi har dugnad vettu. Så vi må drive å rydde opp og ordne og styre her littegrann. Åh, så bra! Tusen takk! Vent a, så skal jeg åpne. Godt å se at noen har dugnadsånden på stell. – Er du klar eller?
– Ja. Hei, politi. Politi! Hei, vi er fra politiet vi. Bli stående her. Kværner tar du en prat med de? Du kjenner de gutta her? Nei, jeg var bare på vei ut dit også spurte han om jeg kunne hjelpe ham med sofaen. Så du hjalp ham med sofaen inn dit? Det er hans bil! Du prater med Kværner! Tar du å sjekker bilen? – Stå der.
– Jaja. Det er hennes bil, jeg vet da faen hva… Herregud! Er det din bil? Kødder dere med meg? Hva er det med dere? Still dere med ryggen til her. – Hei, det der er ikke mitt!
– Heiheihei! Mark Sera her igjen, vi må ha noen patruljebiler hit ASAP. Har du noen kjennskap til det eller? Lover! Du så meg akkurat komme! Han spurte meg om jeg kunne hjelpe ham med sofaen. HQ? To sekunder bare. HQ? Det er noe stæsj her i… Vi trenger litt patruljebiler til Storgata 5. Vi går her. Hva er deres versjon? Nei, de sier at det var han som gjorde det. Hey, bro. Han sa det var hans bil. Dere prater til Kværner, og holder kjeft nå, okay? De sier at de hjalp dere. Er deres versjon. Jamen i helvete. Det er ikke bilen vår engang jo. Jeg har ikke bilnøkler. Ingen av oss kjører bil. – De sier at de hjalp meg?
– Ja. Og at de har blitt lurt og du… Han sa at de dreiv med dugnad. – Så dere er på dugnad?
– Ja. Det er en dugnad her. Det som er felles er at det er en dugnad. Så du har vært med på dugnad hele veien? Nei! Jeg kom akkurat. Jeg skal på jobb. Helvete dugnad! Det er første gang dugnad. Du..dugnad er lov i Norge. Jeg vil ikke vite! Han spurte meg om jeg kunne ta den sofa! Hjelpe ham…hjelpe. Du sa det var helt greit. Kan du bare si at det… For han sa det var dugnadsånd. Det var dugnadsånd? Jamen da er det jo greit. Da kan du bare legge det her tilbake. – Takk skal du ha.
– Bare hyggelig. – Tuller du?
– Neinei. Dugnadsånd. Så det er fint. Skal ikke tulle med norsk tradisjon altså. Bror vent a, vent! Det er skjult kamera, det er skjult kamera bro! Det er skjult kamera! Fy faen! Jeg kjenner igjen deg også! – Det er skjult kamera.
– Dritt! Så vi bare tuller. Det er kamera der, kamera der.

4 thoughts on “Svart Humor. Kriminell Dugnad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *