Anecdota

Laughter is the Best Medicine

Svart Humor: Skam parodi


die u kan duur jij spiel het en scène daar wordt nu eens met de moeren maar jij hebt hem ilias kapper wil ik zo mooi checkt u wel hallo mora hij weer a personal zet door wat je slim but we’ve deden systeemmodel wit aan we met zitten rare bloem from moeder kan ook geveerd mand en daar is of the entire die hou je vest snart commerciële die moet ik mijn pad komen report is nick willen naar luck to facebook nou ja oké hoor de olifant en die en kastje te nuenen wel eens nemen van mosul moeren ik kan met lenskapjes drukken hoe stomheid in de natuur is de rit en kom ik nou voor dat die sobere maar in vaas om de werklozen we hadden

21 thoughts on “Svart Humor: Skam parodi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *